MUSIKPROGRAM
August 2019

Tradish . Boys Of Blue Hill . Ray Weaver . Thorben Baggesen

Jesper Daarbak . BoyzeNoize . A Minor Blues Band . Dogger Bank Band

1. august kl. 21.00
Tradish

Tradish opfordrer til dans og fest med deres vilde rytmer, når de d. 1/8 fyrer op under Fisherman’s Rest. Det irske folkeband har for vane at skabe en fænomenal stemning, og vi håber at det bliver tilfældet igen denne gang!

2. august kl. 21.00
Boys Of Blue Hill

En aften med The Boys of Blue Hill består af smukke ballader fra det skotske højland, syng-med klassikere fra pubberne i Irland. Publikum vil få serveret en suveræn instrumental oplevelse!

3. august kl. 21.00
Ray Weaver

Ray Weaver is the consummate performer. His love of being in front of an audience is obvious at every show. His seemingly endless repertoire and ability to please any audience combines with his love for country, blues, rock’n roll, the great Irish songs and his unique take on the modern chart hits to create a show audiences remember and come back to see again and again.

9. august kl. 21.00
TBA

Musikernavn følger…

10. august kl. 21.00
TBA

Musikernavn følger…

16. august kl. 21.00
Lone Wolf

Lone Wolf aka Morten Spillemand kommer igen et smut forbi Fishermans, for at levere lyden til en hyggelig aften. Der vil blive serveret vellydene fortolkninger af sange fra de sidste mange årtier og måske en bette blues også sniger sig ind. 

17. august kl. 21.00
Thorben Baggesen

Thorben er en vaske ægte nordjyde. I kan glæde jer til at lytte til: rockmusikkens guldalder i 60’erne og 70’erne samt klassiske rocknavne fx Creedence Clearwater, Beatles, Gasolin, The Who, Free, Niel Young, Elvis, Johnny Madsen, Bruce Springsteen o.m.a.

 

18. august kl. 21.00
Thorben Baggesen

Thorben er en vaske ægte nordjyde. I kan glæde jer til at lytte til: rockmusikkens guldalder i 60’erne og 70’erne samt klassiske rocknavne fx Creedence Clearwater, Beatles, Gasolin, The Who, Free, Niel Young, Elvis, Johnny Madsen, Bruce Springsteen o.m.a.

23. august kl. 21.00
Jesper Daarbak

Jesper spiller primær danske klassikere og da også et par sange på vendelbomål. Den unge herre har altid et smil på læben – og går ikke af vejen for en god røverhistorie imellem numrene. Publikum kan forvente et par timer i selskab med velkendte sange, noget for enhver smag – ung som gammel.

24. august kl. 21.00
BoyzeNoize

Vi gentager successen med det norske gæsteorkester fra Kristiansand. Boyzenoize – spiller ikke bare rock -men også Kim Larsen! Ved deres sidste optrædning på pubben tog de publikum med storm og skabte en fantastisk stemning – mød dem – de er en oplevelse værd!

30. august kl. 21.00
A Minor Blues Band

A Minor Blues Band består af 3 mand og en skøn kvinde fra Aalborg. Repetoiret er varieret, og tager udgangspunkt i bluesklassikere med et moderne twist. Vi har tilsat lidt rock, soul og swing, og vi spiller for at give dig en fed musikalsk oplevelse.

31. august kl. 21.00
Dogger Bank Band

Vi er 3 gutter som har spillet i en del år i forskellige orkestre og en gang imellem mødes vi og spiller irsk og skotsk folkemusik som ligger vores hjerter nært. Vi spiller de pæne ballader og de folkelige syng med sange og en gang imellem noget helt andet.

Luk menu